LedX er et lite svensk firma som utvikler og produserer kraftige hodelykter. Hele produksjonen foregår i Sverige med ekstremt fokus på kvalitet og lang levetid. LedX produserer sine lykter fortløpende slik at de hele tiden kan tilby det nyeste og beste innenfor et felt med rask utvilkling.

Hvorfor er LedX sine hodelykter de beste på markedet?

MEST OG BEST LYS

LedX benytter seg av en helt egen og unik linseteknologi hvor de bruker ulike linser for å skape et jamt og godt lysbilde. Dette gjør at du får et behagelig lys fra føttene og helt ut i periferien, samtidig som lyset når langt svært langt framover. 

FANTASTISK PASSFORM

Lyktene kommer med et hodebånd som er tilpasset hver enkelt lykt. De kraftigste lyktene kommer med et hodebånd som går mye lengre ned i nakken enn det som er vanlig. Dette gjør at lykten sitter som støpt og gjør den perfekt til å feks løpne med eller stå på ski med. Hodebåndene er lette og justere og passer alle hoder enten det er med eller uten lue.

LAV VEKT

LedX kombinerer sterkt lys med lav vekt. Med elektronikken intergrert i lampefestet har LedX klart å gjøre sine lamper både lette og kompakte, og lyktene er blandt de letteste på markedet. Med det unike lyktfestet blir tyngdepunktet flyttet nærmere pannen slik at den faktisk oppleves enda lettere!