BANEBRYTENDE

Hybridfellene til Contour er de første limfellene i verden som bruker to lag med lim. Det øverste laget sørger for god heft til skiene selv i svært lave temperaturer, og skilles lett fra skiene uten å etterlate limrester på skisålene.

Det nederste laget med lim binder sammen det øverste limlaget med baksiden av fellene.

Resultatet av denne unike måten å lage limfeller på er at du får alle fordelene med både silikon og tradisjonelt lim på en og samme tid!

  • Det er lett å skille fellene når de er lagt lim-mot-lim
  • Det er lett å separere ski og fell
  • Hybridlimet krever ingen re-liming, man kan rett og slett bare vaske fellene med Contours vaskesett for å revitalisere limet (høres for godt ut til å være sant, men vi har testet det siden de første hybridfellene kom i 2013, og det funker!)
  • Gir godt feste til skiene selv flere ganger på en og samme tur
  • Festet til skiene påvirkes ikke av temperatur

 

HVEM ER CONTOUR?

Contour er en familieeid østerriksk felleprodusent som har produsert høykvalitetsfeller i 40 år. Deres solide produkter gjør at de i dag er verdens tredje største felleprodusent, og de lager feller for store solide selskaper som Atomic, Black Crows, KÄSTLE, Majesty, SkiTrab og Hagan! Alle Contours feller blir produsert i deres egen fabrikk i Mils utenfor Insbruck i Østerrike. Etter mange års testing kunne Contour i 2013 lansere den første utgaven av HYBRIDfellene. Etter noen år med små justeringer er det ingen tvil om at HYBDIDfeller er kommet for å bli. Det er rett og slett det største framskittet innen fellemakeri noensinne!

 

VEDLIKEHOLD

De fleste feller mister heftegenskapene over tid. Det kan skyldes støv, skitt eller rester av voks fra skisålen, eller rett og slett det faktum at lim er ferskvare som vil miste egenskapene over tid. Med HYBRIDfeller kan du enkelt revitalisere limet enten med husholdningssåpe (feks Zalo) og vann eller mest effektivt ved å bruke Contours egne Hybrid vaskesett. Spray på, gni med moderat trykk med den grønne siden av svampen og vask av med vann til slutt. Heng fellene til tørk, og vipps, du har nye feller! 

 

 Se hvordan du revitaliserer limet med Contours vaskesett her:

 

Se hvordan du vasker fellene med husholdningssåpe (feks Zalo) her:

 

HÅNDTERING OG LAGRING

Posen som fellene kommer i har en microfiberoverflate på innsiden. Vi anbefaler at du alltid tørker av skiene dine med denne før du legger på fellene. Dette er både for å forhindre at skitt og lort setter seg i limet, og for at overflaten skal være så tørr som mulig når fellene blir lagt på. 

Fellene kan uten problem bli lagt lim-mot-lim på nedfarten fra fjellet. De vil alltid være lette å separere. Når du kommer hjem er det viktig at du lar fellene tørke helt før du legger på det medfølgende folien. NB! Dersom du langtidslagrer HYBRIDfellene lim-mot-lim kan dette være skadelig for limet!

Prøv et par HYBRIDfeller du også! Du kommer aldri til å ville bruke noe annet igjen!

UT PÅ TUR!